Tchibo – Minden, ami a jó közérzethez kell!

Tudta Ön, hogy a Tchibo már nemcsak kávét forgalmaz, hanem használati, lakberendezési és ruházati termékek széles palettáját is kínálja?

A Tchibo hétről hétre a meglepetés erejével szolgál, hiszen üzleteinkben a kávé mellett különféle egyedi termékkel is találkozhat! Minden kedden, egy adott téma köré csoportosítva 20-30 izgalmas, új terméket kínálunk Önnek.

Január 8-tól az egészség kerül a középpontba a Tchibo üzleteiben

Mindent megtalál kínálatunkban, ami ahhoz kell, hogy Önnek és szeretteinek ne kelljen átélnie a megfázás, a fájós hát és ízületek okozta kellemetlenségeket, de olyan termékeket is kínálunk, amelyek abban segítenek, hogy megfelelően kikapcsolódhasson, egészséges maradhasson, és jól aludhasson. Vagyis csupa olyan kiváló minőségű termékkel várjuk Önt, amire csak szüksége lehet a jó közérzethez.

S ha épp nincs kedve vagy ideje az üzleteket járni, akkor sincs gond, ugyanis a Tchibo webáruházában néhány kattintással megrendelheti a kiválasztott árut.

Az én családom, a mi egészségünk

Az egészség szívügyünk, főleg ha a családunkról van szó. Apró trükkökkel és egy kis odafigyeléssel gyorsan és tartósan biztosíthatunk magunknak jó közérzetet. Ezen a héten mindent megtalál a Tchibo kínálatában, ami ahhoz kell, hogy szeretteinek ne kelljen átélnie a megfázás, a pocakfájás és még sok-sok más kellemetlen tünetet.

  • Láz esetén mennyivel megnyugtatóbb ez a vidám zselés borogatás, melynek mintájával elterelhetjük a gyerkőc figyelmet a kellemetlen tünetekről. A lágy zselés párna puha, szatinált felülettel rendelkezik. Bősége a tépőzáras gumipánt segítségével állítható és kiválóan alkalmas a homlok vagy a tarkó hűtésére.


 

  • A baglyos meleg vizes palack a maga puha polár huzatával biztosan elnyeri a kicsik tetszését és kellemes komfort érzetet ad. A palack erős műanyagból, szorosan záródó csavaros kupakkal és akasztófüllel készült, huzata pedig mosógépben mosható.
  • A duzzanatok vagy izomhúzódások esetére melegen és hidegen is használható zselés párna való. A zselés golyócskákkal töltött párnákat madár, illetve bagolyminta díszíti. Használata egyszerű, mert forró vízben melegíthető,illetve hűtőszekrényben hűthető.

 
www.tchibo.hu