Gyertek, sétáljunk egyet este!

Lemegy a nap, és a szürkületben alig látunk, közben furcsa hangokat hallunk. Egy kisgyerek számára ez félelmetes is lehet……, de csak addig, amíg meg nem ismeri, mi neszezik a bokorban, milyen érdekes dolgok történnek éjszaka, kik és miért dolgoznak még akkor is, amikor mi alszunk. Miért kell aludnunk és mit álmodunk? Jó alkalom, hogy minderről beszélgessünk gyermekünkkel, s közben lapozgassuk ezt a szép színes rajzokkal illusztrált könyvet.
Ismered a Mi MICSODA miniket?
A Tessloff -Babilon Kiadó Mi MICSODA mini sorozata a 2-4 éves gyermekek számára nyújt felhőtlen szórakozást, emellett pedig felelősségteljes magatartásra is buzdítja-tanítja a piciket – természetesen a saját nyelvükön. A szeretnivalóra megrajzolt kis szereplők mindegyike egy-egy karakter, követhető példát nyújtanak a gyerekeknek: a félénkek, a játékosak vagy kezdeményezők mind magukra ismerhetnek valamelyik figurában a könyvek lapjain. Mi MICSODA Mini könyvek hasznos tudnivalókat rejtenek az érdeklődő és kíváncsi gyerekeknek és segítséget nyújtanak a szülőknek.
A mini sorozat fő vonzereje a kedvesen megrajzolt figurákban és a részletgazdag képekben rejlik. Erőssége az ismeretterjesztő szövegek és az elbeszélés jó aránya is. Az utolsó oldalon a vidám minikvíz kukucskálóit felhajtva kiderül, hogy mi az, amit megjegyeztek a kis “olvasók” a könyv lapozgatása során
Tessloff-Babilon