Gyermeknap az Állatkertben

Az állatok világából a gyermekek a legemberibb értékeket is elsajátíthatják. A család fontossága, az egymásra való odafigyelés, a gyermeki szeretet mind-mind olyan jelenségek, melyek az állatvilágban megtalálhatóak. Az 1–6 éves óvodás korosztálynak és szüleiknek szóló csatorna, a JimJam jól tudja ezt, ezért tűzte műsorára a világszerte népszerű új sorozatát, az Állati Családokat, melyben az állatkölykök – és maga a film – szórakoztatva tanítják az ifjú nézőket.
Az egyik részben például egy kis zsiráffal találkozhatunk, megtudjuk hol él, mit eszik hogy mozog és miért alszik csak két órát. A következő részekben ugyanilyen érdekességeket tudhatunk meg többek között a bébidelfinekről, kis csimpánzonkról, jegesmedvebabákról, oroszlánkölykökről, kis zebrákról, ebihalakról és a kistigrisekről.
A bájos dokumentumfilm-sorozat díjnyertes felvételeket mutat be az állatok világából, a gyermekek szemszögéből mesélve el egy állatkölyök és családja egy napját. A gyermekek számára nagyon megkapóak az állatok és az őket körülvevő világ izgalmai. Az Állati Családok elbűvölik a gyerekeket a természet csodáival, az állatok elbájoló lényével és bolygónk élő környezetével.
Az Állati Családokhoz kapcsolódóan a JimJam színes játékot rendez Gyermeknapkor az Állatkertben, ahol a kis vendégek élőben is találkozhatnak a vadállatokkal. A JimJam játékos vetélkedőjén pedig megmutathatják, mennyire jártasak a vadállat tudományokban. Sőt, a szerencsés látogatók még kedves ajándékot is nyerhetnek.
Az Állati Családokat minden nap 9:00, 10:35 és 17:15 órától tekintheti meg a JimJam csatornán.
Noguchi