Asztrotippek a húsvéti ünnepre

Az Oroszlánok ne hagyják, hogy a rossz hangulatukat másra terheljék, a Bikákra ráfér a feltöltődés, úgyhogy a ne várjanak nagy vendégsereget. Tavaszi természet, egy kis kirándulás mindenki számára jó program lehet húsvétra.

KOS [03.21-04.20]

A Kosok felfokozott jó hangulatban lesznek húsvétkor. Vidámságuk átragad környezetükre is.  Szívesen szerveznek családjukkal, barátaikkal közös programokat, kirándulást. Most kifejezetten vágynak a természetbe, ez még jobban fokozza vitalitásukat. Húsvéti ajándékokkal sem fukarkodnak, mindegyik családtagjuknak gondoskodnak egy kis meglepetéssel. Lázas igyekezettel készítik el a több fogásos húsvéti menüt.

BIKA [04.21-05.21]

Húsvét hétvégéjén az egyébként is lassú Bikákra rátör a fáradtság. Nagyon nehezen mozdulnak ki otthonukból, ezért a rokonlátogatást kifejezetten terhesnek érzik majd. Mivel nagyon ínyencek, azért az ünnepi ebéd elkészítésére nagy hangsúlyt fordítanak, és csodálatosan finom menüsorral ajándékozzák meg szeretteiket. A húsvéti ünnep alatt pihenjenek sokat, és töltsék szeretteikkel az ünnepet. Most a nagy baráti társaságot mellőzzék, hogy fel tudjanak töltődni energiával.

 

IKREK [05.22-06.21]

Az Ikrek köztudottan nagyon társaságkedvelő. Szereti a hatalmas családi és baráti összejöveteleket, a jövés-menést. Szívesen mennek vendégségbe, és hívnak meg otthonukba nagyobb baráti társaságot. Szeretik a minőségi ételeket, italokat, és ezért gondosan előkészítik az ünnepi menüt. Nem zavarja őket a húsvét előtti nagybevásárlás sem. Élvezettel válogatják családtagjaiknak az ajándékokat, amivel nagy örömet szereznek majd nekik. Kifejezetten élvezik az ünnepi nyüzsgést.

RÁK [06.22-07.22]

A Rákok a húsvéti ünnepre nagy szeretettel, szívvel lélekkel készülnek. Nagyon szeretnék, ha családtagjaik jól éreznék magukat. Már napokkal az ünnep előtt összeállítják a menüsort, melyet aztán ízlésesen tálalnak a vendégeknek. Képesek erejükön felül vállalni, hogy mindenkinek megfeleljenek, és maximálisan meg tudják teremteni az ünnep meghitt hangulatát.  Természetesen szeretteiknek nagy körültekintéssel válogatják ki az ajándékokat, és nagyon odafigyelnek a csomagolásra is. Így a Rákoknál mindenki jól fogja magát érezni a húsvéti ünnepen. OROSZLÁN [07.23-08.22]

Alapvetően az Oroszlánok is szeretik a nagy társaságot, de ezen a húsvéti ünnepen, kivételesen rossz hangulatban lesznek. Hozzájuk nem méltó módon úgy érzik, hogy mindenki a terhükre van. Most még az ünnepek előtti bevásárlás is idegesíti őket. Nagyon figyeljenek oda, hogy feszült hangulatuk miatt ne vesszenek össze környezetükkel, és különösképpen párjukkal. Ha túl vannak a nagybevásárláson, azért szívesen készítik el az ünnepi ebédet. Mivel nagyon szeretik a kulináris élvezeteket, különleges finomságokkal lepik meg családjukat és a vendégeket. Ezzel egy kicsit feloldják a magukban lévő feszültséget is.

SZŰZ [08.23-09.22]

A Szüzek szívesen halmozzák el párjukat és családjukat ajándékokkal. A húsvéti ünnepeket legszívesebben kedvesükkel töltenék. Nagy gonddal festik a hímes tojást, és díszítik fel az ünnepi asztalt. A tőlük megszokott precizitással szervezik az ünnepi előkészületeket. Húsvét vasárnapján meghitt családi körben ünnepelnek. Mivel gyomruk érzékeny lehet, a nehéz ételeket csak módjával fogyasszák. Azonban ne hagyják ki párjukkal az ebéd utáni sétát, szívják magukba a tavasz illatát és élvezzék a természetet.

MÉRLEG [09.23-10.22]

Csodálatos művészi és stílusérzéküknek köszönhetően saját kezűleg készítik el lakásuk húsvéti dekorációját. Nagyon igyekeznek, hogy megteremtsék az ünnep hangulatát. Családtagjaiknak ízléses, szép ajándékokat készítenek, melyben szintén megmutatkozik jó kézügyességük. A Mérlegeknél az igényesen szervírozott ünnepi menüből nem hiányozhatnak a finom sütemények sem. Szívesen hív vendégeket, élvezi a társaságot, akiket sziporkázó intelligenciájával szórakoztat. Az ünnep alatt szakítson időt kikapcsolódásra is, egy kellemes fürdő a párjával kitűnő program lehet.

SKORPIÓ [10.23-11.21]

A Skorpiók a feszített hétköznapok után inkább családjukkal szeretnék tölteni az ünnepeket. Bőséges, kiadós ünnepi menüt készítenek, melyből nem hiányozhat a húsvéti sonka és tojás sem. Mivel a Mars az uralkodó bolygójuk, nagyon szeretik, az erős, fűszeres ételeket. Melyhez testes vörös bor dukál. Ebből azonban a locsolkodás alkalmával ne fogyasszanak túl sokat. Az idei húsvéti ünnepeken inkább a meghitt családi beszélgetések válnak hangsúlyossá, miközben közösen festik a húsvéti tojásokat, és készítik az ajándékokat. Most a baráti társaságot szívesen mellőzik. Pihenjék ki magukat, hogy friss erővel kezdhessék a következő hetet.

NYILAS [11.22-12.20]

A Nyilasok számára a kapcsolatok mindig fontosak. Idén húsvétkor kifejezetten barátságosak lesznek, minél több barátjukat szeretnék meghívni otthonukba. Nagyon szívesen sütnek-főznek, és készítik el családtagjaik, barátaik kedvenc ételeit, süteményeit. Ajándékaikat is sikerül az utolsó pillanatban beszerezniük. Természetesen nem maradhatnak el a finom italok sem, hogy megalapozzák a jó hangulatot. Viszont vigyázzanak a túlzott evés-ivással, mert hajlamosak a hízásra. Az örökmozgó Nyilasokra is rá fér az ünnepek alatt a pihenés, olvassanak, nézzenek meg egy jó filmet.

BAK [12.21-01.19]

A  Bakok, mint mindennek, a húsvéti ünnepeknek is megadják a módját. Már előre gondosan kiválogatják a minőségi ajándékokat családtagjaik részére. Mindenki kap valami kis kedves meglepetést. Lakásuk díszítésénél is inkább a drágább dekorációkat választják. A húsvéti menüsorban megtalálható a báránytól a klasszikus húsvéti sonkáig minden. Elsősorban családi körben érzik jól magukat az ünnepeken. Udvariasságból azért nem utasítják el ismerőseik meghívását sem. Nehezen tudnak lazítani, ezért az ünnepek alatt nem árt nekik sem egy kis kirándulás a természet lágy ölén, ahol ki tudnak kapcsolódni.VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

A Vízöntők nagyon derűs, mókás hangulatban lesznek húsvétkor. Nagyon jól érzik magukat családjuk körében is, de náluk nem múlhat el úgy ünnep, hogy ne hívják meg barátaikat, ismerőseiket. Az ünnepek előtti vásárlásnál nem feledkeznek meg szeretteikről, nagyvonalú szép ajándékokat vásárolnak. A Vízöntő hölgyek kivételesen a konyhában is jól érzik magukat. Ínyenc, különleges ételekkel, italokkal várják a vendégeket. Azonban nekik is igényük lesz arra, hogy egy kis időt önmagukra is fordítsanak, és saját kedvtelésüknek is hódolhassanak. Párjukkal együtt hallgathatnak zenét, beszélgessenek sokat, és egy kiadós séta a természet lágy ölén kifejezetten jó hatással lesz rájuk.

HALAK [02.19-03.20]Végre, a Halak szülöttei sem feszült hangulatban várják az ünnepeket. Felsza-badultan, vidáman készülődnek a húsvétra. Nagy szeretettel, körültekintően válogatják ki a szebbnél szebb ajándékokat. Szeretteik számára szeretnék nagyon széppé tenni az ünnepet. Amennyiben lehetőségük van, menjenek vízpartra, akár párjukkal, gyermekeikkel, egy igazi családi kirándulás még jobban fokozza majd a vidám hangulatukat. De meghívhatják barátaikat is, most nem fogják elrontani a társaság hangulatát, mert könnyen rá tudnak hangolódni, mivel érzelmileg nyitottabbak lesznek.  

 

ViolettaAsztrológus

horoszkopkeszites.gportal.hu

ibolya.royal@gmail.com

 

(ni)