Pellerék, az Irigy Hónaljmirigy és négylábú barátaik

Peller Anna és férje Miki

Sztárok segítségével buzdít adományozásra az AsiaCenter

Házi kedvenceink is sok-sok közösen töltött perccel csempésznek örömet és fényt a szürke hétköznapjainkba, nem csoda hát, ha igazi családtagként tekintünk rájuk. Csakhogy sajnos vannak olyan árva, gazdátlan állatok, akik számára mindez nem adatik meg. A jelenlegi, gondterhes időkben, illetve a hideg idő beköszöntével és az ünnepi időszakban se feledkezzünk meg a törődésre szoruló négylábú barátainkról! – erre hívja fel a figyelmet az AsiaCenter kezdeményezésében indult jótékonysági kampányban a Peller házaspár és az Irigy Hónaljmirigy.

Akit megszelídítettünk, azért egyszer és mindenkorra felelősséggel tartozunk! Ez az alapelv a járványhelyzet kellős közepén, a tél beköszöntével még nagyobb jelentőséggel bír, mégis, sok százezer hontalan állat vár most is szerető családra. Peller Anna és a férje, Lukács Miki, illetve az Irigy Hónaljmirigy tagjai is felelős kutyatulajdonosok, éppen ezért szívesen vettek részt az AsiaCenter adománygyűjtő videójában. 

Fotók: Gráf Péter

Ne hagyjuk, hogy állatok éhezzenek, fázzanak, szenvedjenek a többi ember hibájából, nemtörődömségéből. Segítsünk a bajban lévő, gazdira vágyó négylábúaknak” – szólalt fel Peller Anna és férje, Lukács Miki a számukra fontos ügy érdekében.

Csapatunk mindig örömmel áll az ilyen jó ügyek mellé, főleg akkor, amikor árva és nehéz helyzetben lévő állatokról van szó. A nyolc tagból öten vagyunk felelős kutyatartók, és a mi házi kedvenceink remek környezetben, szerető családban tölthetik a mindennapjaikat. Jó lenne, ha ilyen kezdeményezéseknek köszönhetően más, rászoruló négylábú barátunk is megkaphatná mindazt, amit ők, és semmiben sem szenvedne hiányt” – tette hozzá Molnár Imi, az IHM oszlopos tagja, aki a bandával már gőzerővel készül az IHM megalakulásának 30. évfordulójára szervezett június 5-i jubileumi nagykoncertre. Azt is kiemelte, hogy a nagylelkű adakozók három menhely számára gyűjthetnek és a donációkat közvetlenül a kiválasztott intézmények számlájára utalhatják.   

Az AsiaCenter 2015 februárja óta állatbarát létesítmény, és 2017 óta az Év Kutyabarát Helye díj birtokosa. Az iroda- és bevásárlóközpont missziója, hogy együttműködő partnerei segítségével a felelős és tudatos állattartás fontosságáért harcoljon, ennek megfelelően év közben számos állatos szervezetnek biztosít helyszínt adománygyűjtésre. De minden évben saját kampánnyal is ráirányítják a figyelmet négylábú barátainkra. A mostani jótékonysági akciójuk felhívó videója az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/AsiaCenterBudapest/videos/1491049641091929