Sárga taxira cserélte a Mikulás szánját az Irigy Hónaljmirigy

Legnagyobb rajongóikat lepték meg az Irigy Hónaljmirigy tagjai, meglepetésként pedig a Mikulást is magukkal vitték. A gyakran virgácsra érdemes, nagy nevettetőként ismert zenekar nem okozott csalódást a meglátogatott családok legapróbb tagjainak sem, a nagyszakállú puttonya tele volt meglepetéssel.

A fiúk az online játékukban résztvevők közül soroltak, így a Mikulással karöltve összesen tíz Irigy Hónaljmirigy-rajongó családot látogattak meg a hétvégén taxis segítséggel. „Elképesztő volt a fogadtatás, mindenki nagyon várt minket, és sokan készültek valami kis meglepetéssel a számunkra is. A gyerekek közül többen verssel és mirigy dalocskákkal készültek, amiket elő is adtak nekünk” – árulta el Sipos Peti, akit igazán meghatottak a kisgyerekek reakciói.

„Az egyik családban egy kislány eszméletlenül örült a Mikulásnak, mert az oviban sajnos idén nem tudott találkozni vele. Többször is a nyakába ugrott és megszeretgette őt, amikor meglátta, hogy elhoztuk neki” – mesélte Peti, hozzátéve, hogy számukra is nagyon nagy élmény volt ez az akció, hiszen igazi „ősrajongókkal” találkozhattak a tíz család tagjai között. „Jó érzés volt látni, hogy milyen elképesztően örülnek annak, hogy ott ültünk velük együtt a nappalijukban. Ez azért sokkal különlegesebb, mint az, ha méterekről látnak minket egy színpadon, mert ilyenkor az emberrel és nem a zenésszel találkoznak. Nagyon fontos szempont volt számunkra ezzel az ajándékozással, hogy egy új korosztályhoz is eljussunk, és ők is megismerjenek minket, így meglepő volt látni, hogy a szüleik által már ezek az apró gyerekek is ismernek minket és a dalainkat.”