Tavaszi szerelemhoroszkóp

Melyik hónap a legalkalmasabb egy felpezsdítő flörtre, vagy akár hosszú és odaadó szerelem kezdetére. Miként lehet vagy épp kell fejlődni a jelenlegi kapcsolatban? Szerelmi csillagles.

KOS [03.21-04.20]

A Kosok szerelmi életében tavasszal és nyáron lesznek igazán jó és nagyon mély időszakok is. Tavasszal fellendül szerelmi élete, egyéni varázsának köszönhetően nem lesz nehéz elbűvölnie a másik nemet. Hajlamos egyik randevúról a másik randevúra szaladni, ami felemésztheti energiáit. A nyári időszakban nagyon sokat fognak dolgozni, ebben az elfoglalt időszakban a partnere magányosan érezheti magát: ez problémát jelenthet a kapcsolatban. Ezért be kell osztania idejét, hogy maradjon a meghitt órákra is. Júliusban várható egy elsöprő szerelem felbukkanása, vagy egy komoly lépés, a már kialakult kapcsolatban.

BIKA [04.21-05.21]

A Bikák szerelmi élete tavasszal és nyáron igen jól alakulhat. A Bika jegy szülötteinek fontos a mély és őszinte kapcsolat. Ebben az időszakban meg kell tanulnia párkapcsolatában a kompromisszumkötő képességét fejleszteni, jobban kell alkalmazkodnia a párjához. Tavasszal és nyáron a hangsúly inkább a lelki és érzelemi életén lesz. Ez furcsa lehet egy Bika jegy szülöttének, hiszen számára a testi örömök első helyen állnak, de ebben az időszakban, kapcsolatában inkább a mély érzések fognak dominálni. Az egyedülálló Bikák augusztusban találhatják meg lelki társukat.

 

IKREK [05.22-06.21]

Az Ikrek sok szenvedélyre számíthat szerelmi életében. Tavasszal és nyár végén a megpróbáltatásokat párjával együtt fogják átvészelni, a köztük levő megértés, és az őszinte szerelem átsegíti őket a nehéz napokon. Az előrejelzések szerint az április és augusztus hónap lesz kritikus érzelmi életüket illetően. Májusban és nyáron júniusban, júliusban az igazi szenvedélyé lesz a főszerep. A kapcsolatban élők megélhetik a szerelem legfelsőbb szintjét is. A magányos Ikrek ezekben a hónapokban ismerkedhetnek meg életük nagy szerelmével.

RÁK [06.22-07.22]

A Rákok májusban és júniusban találkozhatnak régi szerelmükkel, ami felfrissíti közös emlékeiket. Ennek a találkozásnak lehet jó vagy rossz következménye, attól függ, milyen hosszú távú tervei vannak a régi partnerével. Ezért, csak akkor bonyolódjon ismét bele, ha hosszú távú bensőséges kapcsolatra számíthat, ellenkező esetben csalódás érheti. A kapcsolatban élő Rákok kényelmetlenül érezhetik magukat a meglévő kapcsolatukban, ez pedig szakítással is járhat. Az egyedülálló Rákok nyár végére találhatják meg azt a partnert, akivel boldogok lehetnek.OROSZLÁN [07.23-08.22]

Az Oroszlánok augusztusra, nyár végére felszámolják az összes félreértést a kapcsolatukban, amelyből jócskán maradt az elmúlt időszakból. Ez hozzásegítheti egy hosszú távú, jól működő kapcsolat kialakításához. A kapcsolatban élő Oroszlánoknak viszont engedniük kell az egójukból, és tudomásul kell venni, hogy nem mindig körülöttük forog a világ. Ha képesek erre, akkor nagyon szép, és szenvedélyes élmények várják a tavasz beköszöntével, és kiváltképpen júliusban.  A magányosan vadászó Oroszlánokat is júliusban érheti el Ámor nyila.

SZŰZ [08.23-09.22]

A Szüzek tavasszal kifejezetten élvezni fogják párjuk társaságát, és igyekeznek szerelmük minden kívánságát kielégíteni. A Szüzek számára a szeretet kifejezése fontos, náluk ez az egységes szerelem lényege. Az egyedülállókra júniusban talál rá a szerelem, és ezzel a partnerrel hosszú távú kapcsolatra is számíthatnak. Az elkötelezett Szüzek augusztus végén kételkedhetnek partnerük jellemét illetően, amely problémát okozhat a kapcsolatban.

MÉRLEG [09.23-10.22]

A Mérleg jegy szülöttei számára a tavasz minden akadályt és konfliktust elgördít a szerelem útjából. A szerelembe fektetett bizalom segíti őket az életük egyéb területén is. Júliusban egy romantikus nyaralás még szenvedélyesebbé teszi a partnerével való kapcsolatot. A Mérlegek számára nagy esély van augusztusban a házasságra. A Mérlegek bájos személyisége és intelligenciája, átsegíti kapcsolatukat a nehezebb időszakon. Az egyedülálló Mérlegek is könnyen vonzzák a másik nemet, és nyár végére megtalálják az igazi társukat.

SKORPIÓ [10.23-11.21]

A tavaszi csillagállások nagyon jó magánéleti viszonyt jósolnak a Skorpió jegy szülötteinek.  Az egyedülállók májusban a szerelem hónapjában találkozhatnak életük párjával. A kapcsolatban élő Skorpiók júniusban tisztázhatják a félreértéseket és az esetleges problémákat a meglévő partnerkapcsolatukban. Azonban a Mars hatására augusztusban türelmetlenebbek lehetnek, ami fokozza a konfliktusok kialakulását, de ezeket is könnyen meg tudják oldani. Türelemmel, kitartással, kiegyensúlyozott szerelmi élet vár tavasszal és nyáron a Skorpiókra.NYILAS [11.22-12.20]

A Nyilasok szerelmi élete tavasszal újjászületik. Fontos, hogy minél több időt töltsenek együtt párjukkal, így kapcsolatuk jobban el tud majd mélyülni. Augusztusban még a magányos Nyilasok is párra találhatnak. Júniusban és júliusban nagyon szenvedélyes hangulatukban lesznek, és mindent elkövetnek, hogy partnerük is legalább olyan jól érezze magát, mint ők. Nyáron minden alkalmat megragadnak a szenvedélyes együttlétekre.

BAK [12.21-01.19]

Tavasszal az elkötelezett Bak jegy szülöttei őszinte partnerkapcsolatban fognak élni. Az egyedülállóak, a nyár folyamán, júliusban biztosan megtalálják a társukat. A nyár kedvez a hosszú távú kapcsolatok kialakításának. Márciusban és júniusban várható, konfliktus a szerelmi életükben, de a hűséges természetüknek köszönhetően gyorsan túl lesznek a problémákon. A hosszú kapcsolatban élő Bakok számíthatnak gyermekáldásra is.VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

A Vízöntők tavasszal több szeretetet és törődést fognak adni partnerüknek. A Vénusz hatására magánügyeiben problémák jelentkezhetnek júniusban, melyek változást hozhatnak meglévő kapcsolatukban. Ennek hatására hajlamosak lesznek a csalódottságra, és akár még az érzelmeiket is inkább megtartják maguknak, minthogy kimutassák. Júliusra elmúlnak a viharfelhők és képesek lesznek kifejezni őszinte szerelmüket. Augusztusra az egyedül álló Vízöntők is szerelmesek lesznek, és meg lesz az esélyük arra, hogy a szerelem tartós kapcsolattá alakuljon.

HALAK [02.19-03.20]Amilyen szeszélyes az április, úgy hullámzik majd tavasszal a hangulata a Halak jegyben születetteknek. A szeszélyesség miatt nehezebben tudja majd érzéseit kifejezni. Ez lehet az oka a májusi partnerkapcsolati konfliktusainak. A tavasz elmúltával, a nyár békét hoz a kapcsolatban élő Halak számára, és rendezni tudják majd az elmúlt évi problémákat is.  Azok, akik már régen várnak a nagy szerelemre, júliusban álmuk valóra válik. Azonban időbe telik majd az új szerelem kiteljesedése, ezért türelmesnek kell lenniük a párjukkal.

 

ViolettaAsztrológus

horoszkopkeszites.gportal.hu

ibolya.royal@gmail.com

 

(ni)