Tippek, hogy túlélhető legyen a Valentin-nap

Egyedül vagy barátokkal utálni a Valentin-napi rózsaszín habos, piros szívecskés ünnepet, a túlaggódott randikísérleteket akár még  jó móka is lehet.

1. Megtört szívek klubja

Elengedhetetlen kellék a megtört szív alakú sütemény, vagy szendvics, a korábbi exek kinagyított fotói a falon, melyek csak arra várnak, hogy vicces kommentek, megjegyzések, bajuszok és egyéb kiegészítők díszítsék.
A parti körkérdése: Mi volt a legviccesebb randi, leglúzerebb szakítás? Igazán felszabadító náhány közlei baráttal megosztani a legcikisebb sztorikat.
 

2. Ez nem is ünnep

Kedd esti találkozás a könyvelővel teljesen elűzi az ünnepi hangulatot, és a számviteli szabályok, adótörvények biztosan megálljt parancsolnak a rózsaszín kiegészítők sorhadának. Esetleg az éves orvosi ellenőrzést is lehet erre a napra szervezni. Szórakozásnak  javasolható közösen vagy egyedül néhány IQ-teszt kitöltése, majd egy kis soduku nyugtatásképp.
 

3. Retro nap – Emlékezés azokra az időkre, amikor még nem volt Valentin-nap

Krémes egy retro cukrászdában, kávé egy régi presszóban. A nyolcvanas évek hangulatát visszahozhatja néhány magyar mozi: Csajok, Csapd le csacsi!, Roncsfilm, vagy a gyermeklelkűek számára a Macskafogó. Biztosan romantika nélkül, mégis viccesen.
www.patikamagazin.hu
(ni)