Varázslények – mesebeli küldetés

Utolsó heteihez érkezett a VARÁZSLÉNYEK − MESEBELI KÜLDETÉS kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban. A látványos kiállítás már csak november 3-ig látogatható.

Miből építi fészkét a főnixmadár? Mit eszik a táltos paripa? Hogyan születnek a griffek? Melyik az óriások legélesebb érzékszerve? Hogyan kerül a dzsinn a lámpásba?
Az őszi interaktív kiállítás és játék képzeletbeli kalandra, mesebeli küldetésre hív! A látványos kiállításba lépve a látogatók varázslatos kaland részesei lehetnek, miközben furfangos fejtörők és mitikus kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket.

A kiállítást járva a részvevők felfedezhetik a mesék világát, találkozhatnak a mítoszok és mondák számos legendás teremtményével. A küldetés teljesítéséhez bátor szívre, jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el! A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék lenyűgöző látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg mesés felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Bővebb információ, képek, élménybeszámolókwww.facebook.com/F.Exhibition
Helyszín: VAJDAHUNYADVÁRRendkívüli ünnepnapi és szünidős nyitvatartás:
október 28. (hétfő) – ZÁRVA!
október 23.–nov. 3. – NYITVA 9:00–17:00 óráig!!!