Bébik, kicsik és nagyok

Heti horoszkóp április 9-től április 15-ig – pénz és szerelem

Vajon sikeres lesz a randevú, esetleg komolyabb veszekedés várható? És mindezt teli zsebbel vagy inkább sporolósan kell végigcsinálni?

KOS [03.21-04.20]

Aki valamilyen gazdasági természetű peres eljárásban érdekelt, annak abból az elkövetkező napokban haszna is származhat. Sokan mostanra időzítik gépjárművük gumijainak cseréjét. Fontos, hogy ne csak a jó ár legyen szempont a vásárlásnál, vegye figyelembe a minőséget is! Adott esetben akár az élete is múlhat rajta. Szerelem: fantáziája sokkal erősebb, mint a vágyai. Egy új szerelem, biedermeier kaland izgatja, pedig most inkább az ösztönöké a főszerep.

BIKA [04.21-05.21]

A héten több Bika szülöttnél a tartozások kiegyenlítése szerepelhet központi helyen. Szerencsés esetben a befolyt összegekből fedezni tudja kiadásai mellett törlesztéseit is, igaz ezzel alaposan leapaszthatja a tartalékait. Szerelem: talán most jött el a pillanat, hogy bemutassa kedvesét családjának, barátainak. Vigyázzon az első találkozással! Legtöbbször ekkor dől el, hogy környezete elfogadja-e választottját. Ha ezen már túl vannak, eljegyzést is hozhat az áprilisi Vénusz.

IKREK [05.22-06.21]

Azok, akik valamilyen befektetési formában érdekeltek, a vártnál kisebb hasznot remélhetnek. A hét közepe a vállalkozásban érdekelteknek jelez kiadást, akár anyagokra, akár valamilyen elengedhetetlen beruházás miatt, de szerencsére új megbízások kilátásban vannak. Ha alkalmazottként dolgozik, legyen szeme és füle munkaadója anyagi körülményeire is! Nem kizárt ugyanis egy csődhelyzet. Szerelem: nem csak érzelmileg bántja, de a hiúságát is sérti, hogy szerelmi élete nem az elképzelései szerint alakul. Elfelejtett valamit: ezt a játékot párban játsszák.

RÁK [06.22-07.22]

A Merkúr felerősíti a csavaros észjárást, az üzleti életet, a kereskedelmi tevékenységeket, ez pedig hatással lesz a pénzügyekre is. Aki pénzkölcsönt, vagy más jellegű hitelt kíván felvenni, annak érdemes többször is jól átgondolni ezt! Ugyanis a bank nem szeretetotthon, sokkal inkább könyörtelen nyereséggyár. Szerelem: magánéletében önre terelődik a figyelem. Sajnos a Hold és a Plútó között kialakult feszült kapcsolat ön ellen dolgozik, ennélfogva most nem a legelőnyösebb arcát mutatja a világnak.

OROSZLÁN [07.23-08.22]

Ezen a héten növekedhet az állásváltoztatók száma, egy kedvezőbb fizetés reményében. Ha ön is közéjük tartozik, nem lesz könnyű dolga. Kilépését, ahol tudják, nehezítik, az új munkahely pedig közelről már nem is olyan szép, mint amilyennek messziről látszott. Aki ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, az most megkötheti az üzletet. Szerelem: a hét második felétől komoly érzelmi megrázkódtatás érheti. Olyan úton jár, ami ha kiderül, nagy anyagi vesztességgel, de akár fizikai bántalmazással is párosulhat. SZŰZ [08.23-09.22]

A hét második felére az eddigieknél nagyobb bevételt remélhet, ám a hiteltörlesztőkre igen nagy teher nehezedik. Sajnos lakásán belül is sok lehet a műszaki meghibásodás, ami szintén kiadásokkal jár. Szigorú takarékoskodás talán segíthet, de tényleg csak a legszükségesebbeket vásárolja meg! Szerelem: lehet, hogy épp egy Szűz jegyű jó barátnőjéről derül ki, hogy a háta mögött flörtöl, érzéki, kacér telefonbeszélgetéseket folytat az ön szíve választottjával.MÉRLEG [09.23-10.22]E héten új irányt vehet élete anyagi téren, habár hétvégén egy nagyobb kiadásra lehet számítani. Otthonában is előfordulhat némi beépítés, átalakítás, ami szintén költséges lehet. Mérleg nő gondolkodjon el azon, hogy megéri-e a sok kisebb-nagyobb füllentés! A lényegtelen semmiségekkel is el lehet veszíteni környezete bizalmát, hiszen akkor már a komolyabb dolgokban sem fognak hinnik el önnek. Szerelem: könnyű úgy küzdeni, ha hűséges kedvese is kiveszi mindenből a részét.

SKORPIÓ [10.23-11.21]E héttől pénzügyei új, pozitív irányt vehetnek, különösen azoknak, akiknek komoly kintlévőségeik vannak. Aki banki betéttel rendelkezik, annak célszerű lekötni, hogy legalább a banki levonásokat, számlavezetési költségeket fedezze. Szerelem: a Mars felkorbácsolja a kíváncsiságát. Ha meglévő kapcsolata békés, akkor az izgalmak miatt kalandozik el, ha puskaporos, akkor azért.

NYILAS [11.22-12.20]

Nehezen tud szót érteni kollégáival, a vita pedig félreértések sorozatából durvulhat odáig, hogy az ellenségeskedés kezd a munka rovására menni. A Mars még tovább fokozza a harciasságot. Azért ne gondolja, hogy mindenben önnek van igaza! Kínos pillanatokat élhet át, ha kiderül, hogy álláspontját rossz információk alapján alakította ki. Legyen alapos és körültekintő! Szerelem: ne döntsön az első benyomások alapján! Előítéletei, és a látszat nagyon megtévesztheti.

BAK [12.21-01.19]

Pozitív fordulat várható anyagiakban. Hamarosan akár egy nagyobb összeg is érkezhet számlájára, egy adásvételből, esetleg örökségből. A vállalkozásban érdekeltek is lassan kimozdulhatnak az állóvízből. Aki pedig gépjárműcserét tervez, ne hitelből, inkább készpénzből ejtse meg a vásárlást! Amennyiben használt autót vásárolna, olyat válasszon, amelynek „előéletét” személyesen ismeri! Szerelem: olyan ember férkőzhet bizalmába, aki erre méltatlan, és olyat küldene el, aki nem ezt érdemelné.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

Többeknek jelentőségteljes fejezetet írhat az elkövetkező hét, ugyanis lehet, hogy egy új munkában kell helytállniuk, mely szerencsés esetben anyagilag sem utolsó. A tartozással bíróknak pár napon belül hitelük törlesztésében mutatkozik nagy baj. Ne várják meg a végrehajtót, próbáljanak egyezkedni a bankkal! Szerelem: a hétvégét töltse lazítással, és utána minden sokkal könnyebben megy. Kedvese is hálás lesz azért, hogy vele foglalkozik, nem csak a munkával, meg a barátokkal.

HALAK [02.19-03.20]Ez a hét előnyös fordulatokat jelez pénzügyi dolgait illetően. Aki ingatlant, ingóságot értékesít, az most sikeres üzletet köthet, aki pedig vásárolni kíván, annak hamarosan a tulajdonába kerülhet, amit szeretne. Célszerű lenne minden esetben gondosan ellenőrizni az eladót, és az eladandókat!  Szerelem: ezekben a napokban kezébe veheti végre sorsa irányítását. A régóta halogatott beszélgetéseket, az új randevút kizárólag hétvégére tervezze! Tisztelje meg partnerét azzal, hogy aznapra nem szervez másfajta elfoglaltságot!

MelittaTelefon: +36-20/922-52-92E-mail: melitta@ahol.comHonlap: www.gil.hu/melitta/melitta.htmlWebTv: www.melittatv.hu

(ni)

Exit mobile version