Megnézheted magad! – időgép az iwiw-en

Az iWiW-en már több mint százezer ember tesztelte táplálkozásának lehetséges következményeit, azaz eltorzult önmagát.

Hogyan fogok kinézni néhány év múlva?A vállalkozó szellemű emberek Magyarország legnagyobb közösségi portálján, az iWiW-en tesztelhetik, hogyan fognak kinézni, ha nem fordítanak kellő figyelmet táplálkozásukra. Az elmúlt egy hónapban 120.721 felhasználó lépett be a „Megnézheted Magad!” alkalmazásba.

 

Itt egy tesztsor megválaszolása és egy fotó feltöltése után a program megmutatja, mi történik az illetővel pár év múlva, ha nem figyel arra, mit és mennyit eszik. A helytelen táplálkozás következtében ugyanis az arc eltorzul, felpuffad, és ezzel szembesülvén talán mindenki kellő ösztönzést érez arra, hogy változtasson.

„Az iWiW „Megnézheted magad!” alkalmazása  gyorsan és egyszerűen világít rá arra, hova vezethet a túlzott cukor és só fogyasztás, vagy éppen a fűszeres táplálkozás. Olyan, mintha egy időgépbe szállva a jövőbe utaznánk! A végeredmény néha sokkoló, de talán pont ezzel éri el a célját”- mondja Kovács Gergely, a közösségi portál vezetője.

Szabadon dönthet arról, hogy új képét megosztja-e ismerőseivel. A teszt elvégzésével már esélye nyílik egy álomkonyha, wellness hétvége, illetve okostelefon megszerzésére. Az embereket az iwiw.hu/megnezhetedmagad oldalon természetesen cikkek és jótanácsok is segítik egészségük megőrzésében.

 

Origo

 

(ni)