A humor nagyágyúja és a gyerekek – videóval

Fotó: dumaszínház

Kovács András Péter humorista ritkán beszél a családjáról, az Ősök és utódok címet viselő előadásában viszont mókás, vagy éppen pikáns otthoni történeteibe is beavatja a nézőket.

„Szerintem a legjobb fogamzásgátló a gyerek” – kezdi szakértő eszmefuttatását KAP, aki háromgyermekes édesapaként pontosan tudja, miről beszél. „Ahogy megvan az első, nagyban megnehezíti a második elkészültét. (…) Bármit csinálsz, rátok nyit a gyerek és közétek mászik” – avat a részletekbe.

A stand-up nagy nagymestere a gyermeknemzés mellett a gyermeknevelés első lépéseit is megosztja a közönséggel, így arról is kendőzetlen őszinteséggel vall, amikor az első gyermek megszületése után kismamafórumokat látogatott, de arra is fény derül, hogyan kerül hajnal hatkor meleg nyálas cumi a stand-upos szájába, és hogy lesz egy elképzelt római hármasból H-betű, ha egy gyerkőc mászik a szülői ágyba.

Nem esik kétségbe néhány apró éjszakai meglepetéstől, és mindent megtesz a családi béke érdekében. Felesége kérésére havi fellépéseinek a számát is csökkentette, ráadásul szuper férjként női harisnyát is vásárol, ha kell – derül ki az Ősök és utódokból. De többek között arról is szó esik majd, hogy hogyan kerül Darth Vader a szülőszobába, és, hogy miért kért bocsánatot KAP mamája élete süteménye után.