Krio Kismama Egészségnap

Odafigyelsz a kisbabád fejlődésére? Testi-lelki egyensúlyra vágysz, vagy csak formában tartanád magad? Többet szeretnél tudni az őssejtkutatásról? Gyere el a KRIO Kismama Egészségnapra és faggasd ki a téma szakértőit!

A gyakorló szülők pontosan tudjuk, mennyi kérdés cikázik ilyenkor a kismamafejekben. A gondosan összeállított program segít eligazodni a várandósság alatti helyes táplálkozás, az egészséges testmozgás, valamint az őssejttárolás kérdéseiben. A kötetlen beszélgetések során Stőhr Gréta életmód-tanácsadót, Rákóczi Gabi fitnessbajnokot, Nagy Anna nemzetközi jógaoktatót, Schmidt Judit dietetikust és a KRIO Intézet szakértőit lehet faggatni. A résztvevők minden állomáson pecsétet kapnak a menetlevelükbe, és ha mind az öt helyszínt meglátogatták, a rendezvény végén még egy ajándéksorsoláson is részt vehetnek.

Az egészségnapon baba- és mamabarát ételekkel, italokkal kínálnak, ráadásul erre a két órára, a család többi tagjáról sem kell gondoskodni: a kispapa férfimagazinokkal múlathatja az időt, a nagytesó pedig a gyermekmegőrzőben vezetheti le felesleges energiáit.

  • A KRIO Kismama Egészségnapon való részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött.
  • A program során két turnusban, 14.00-tól vagy 16.00-tól várnak mindenkit.

 

Az egyre inkább terjedő influenzajárvány miatt a KRIO Családi Őssejtbank későbbre halasztja a Kismama Egészségnapot.

A KRIO munkatársai és a rendezvény meghívott előadói nemcsak a kismamák testi-lelki egyensúlyáért, de a leendő anyukák és születendő gyermekük egészségéért is felelősséggel tartoznak. Az eredetileg február 27-ére tervezett rendezvény helyszíne nem változik, a KRIO Kismama Egészségnapnak továbbra is az Oxygen Wellness Naphegy ad otthont.

A szervezők az új időpontot még nem tűzték ki, de természetesen minden kedves érdeklődő részvételére számítanak. További információ a KRIO Intézet Facebook-oldalán és a www.krio.hu internetes oldalon.

 

Regisztráció: www.krio.hu/egeszsegnap

KIRO