A jó élethez jó étel is kell

Fotó: 123rf.com

Evés nélkül nincs élet. De az sem mindegy, mit eszünk! Elfogyasztott ételeink tápanyagai olyanok szervezetünknek, mint az autónak az üzemanyag. Ha nem tankolunk, nem megy a kocsi, ha szennyezett, rossz minőségű üzemanyaggal töltjük, hamar meghibásodik – akár helyrehozhatatlanul is. Egy kis odafigyeléssel a jó étel, jó éltet hozhat mindenkinek!

Kapható a webáruházban!

Helyesen táplálkozni, az egészséget is szolgáló jót enni némi tudást igényel. Fontos, hogy bizonyos mértékig mindenki tisztába legyen szervezetünk tápanyagszükségleteivel és az élelmiszereink nyújtotta lehetőségekkel. A helytelenül alakított táplálkozás gyengíti a szervezet ellenálló-képességét, elősegíti egyes betegségek kialakulását és az örökletes anyagcsere-betegségek korai megjelenését.

Kiemelt időszak a gyermekkor

Azt pedig végképp nem szabad elfelejtenünk, hogy a gyermekkor a legfontosabb időszak a testi és szellemi fejlődés szempontjából! Ezért is van meghatározó jelentősége, hogy a gyerekek megkapják-e a fejlődésükhöz szükséges mennyiségű és minőségű tápanyagokat!

A család első szakácskönyve

A helyesen táplált bébik, a jól etetett kicsik és a tápláló élelmiszerekkel ellátott nagyok egészséges, kiegyensúlyozott, a “jó” és boldog élet letéteményesei lesznek. Minden anya ezt kívánja elősegíteni gyermekénél…, de mi van, ha kezdő háziasszonyként nincs tisztában az alapokkal sem? Kétségbeesésre semmi ok! Nem kell mindenféle bizonytalan információknak bedőlni az interneten! Kerekes Judit gyermekorvos Jó étel, jó élet című könyve hiteles, szakmai és jól használható ismeretekkel, valamint közel 600 recepttel segíti az anyákat, hogy jól tartsák az egész családot.

Rendelje meg a Galenus webáruházában!