Valentin-nap másképpen

Szakíts a giccses Valentin-napi hagyományokkal és lépj tovább!

2015. február 14-én az Akvárium Klubban mindenkit vár a „Kezedben a döntés!” kampány nyitóeseménye. A rendezvény célja, hogy megmutassa mindenkinek, hogy a berögzült szokásainkat magunk mögött hagyva, új utak keresésével van lehetőségünk sikeresebbnek, boldogabbnak lennünk és jobban kiteljesedhetünk életünk minden területén. Ebben neves szakértők segítik majd a résztvevőket: Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Katus Attila tréner, Győri Ildikó karriertanácsadó, Telkes Orsi jógaoktató.

Rajtad áll, milyen életet élsz!

Ezek a programok várnak:

1. Jógaórák Telkes Orsi jógaoktatóval

2. Hevesi Kriszta szexuál-pszichológus előadása

3. Győri Ildikó karriertanácsadó jó ötletei

4. Katus Attila fitnesz órája

Magyarország is csatlakozik a Bayer által nemzetközileg meghirdetett „Kezedben a döntés!” elnevezésű kampányhoz, amelynek üzenete az, hogy az életünk megreformálása csakis rajtunk múlik, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, a kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e felülírni berögzült szokásainkat és új utat választani.

Ennek a gondolatnak jegyében zajlik majd a kampány nyitóeseménye 2015. február 14-én, Valentin-napon az Akvárium Klubban, reggel 9 órától.

Ez az aktív délelőtti program új alapokra helyezi a Valentin-napi szokásokat is: a szerelmes légyottok és csokoládé szívecskék helyett a testmozgást, a stresszkezelést és önmagunk megvalósítását helyezi a középpontba.

A belépés ingyenes, a regisztrációs tudnivalók és a részletes program https://www.facebook.com/kezedbenadontes oldalon olvasható.

VIPR