Tanulj, játssz, fotózz!

A szünidő hamarosan véget ér, és vissza kell ülnöd az iskolapadba? Ismét vár rád a koránkelés, a zsúfolt órarend és még a táskát kell cipelned minden nap? Ugye mennyivel egyszerűbb lenne minden jegyzetet egy helyen tudni és megszabadulni a felesleges terhektől? Ne csüggedj, a Dell erre is kínál megoldást!

A Dell Inspiron 3147 kicsi, vékony és könnyű, így bármikor és bárhova magaddal viheted, illetve a PocketCloud és Dropbox tárhelynek hála a legfontosabb jegyzeteidet bármilyen készülékről elérheted. Ha éppen nincsen kedved a billentyűzeten gépelni, a HD érintőképernyőt is használhatod bármikor, mi több, ha végeztél a dolgozatokkal, egy mozdulattal táblagéppé alakíthatod a notebookodat, és a kikapcsolódásé lehet a főszerep.

Te inkább a táblagépeket részesíted előnyben? Egy olyan készülékre vágysz, amire mindig számíthatsz, és csupán pár deka? Akkor a 7 hüvelykes Android rendszerű Dell Venue 7-et neked találták ki. Akár egy nagyobb zsebben is elfér a HD felbontású érintőképernyővel és díjnyertes audiofunkciókkal rendelkező tablet. Az ujjnyom-mentes kialakítású készülékkel, amely elől egy, hátul 5 megapixeles kamerájával rendelkezik, megörökítheted a legemlékezetesebb pillanatokat is.

A Dell játékot indít szeptember 1-jén a legjobb és legviccesebb selfiek elkészítésére (vagyis a cél, hogy Te készítsd el a legötletesebb fotót magadról). Fotózz, töltsd fel és nyerd meg a 6 db Dell Venue 7 tablet egyikét vagy egy Dell Inspiron 3000 laptopot! 2 és fél héten keresztül folyamatosan várjuk az önarcképeket az első napról az iskolában, arról, ahogy pihensz az órák előtt vagy után esetleg az órán, a legmenőbb szerelésedről, arról, amikor szakértővé válsz, illetve közös fotó feltöltésére is lesz lehetőség a kedvenc Dell géppel. Különdíjra is nevezhetsz, hiszen ha a délutánt fővárosi TukTukozással töltöd azt is megoszthatod velünk.

A részletekért látogass el a www.dellfie.hu oldalra. illetve kövesd nyomon a Dell Facebook híreit.

Morpho Comm.

szponzorált cikk