Baba-mama könyvek Gombos Edina ajánlásával

A Gombos Könyvek háziasszonya a népszerű rádiós és tévés műsorvezető, Gombos Edina, aki ismert anyukaként hitelesen tudja képviselni sorozatot a családoknál.
A gyerekvállalás, a kicsik nevelése, gondozása, a figyelmük és szabadidejük kreatív lekötése örök téma, mely újra és újra kitermeli a maga olvasóközönségét, hiszen minden korosztály szülővé válik egyszer. A Gombos Könyvek – a Partvonal Kiadó égisze alatt, de önálló brandként – szülőknek és gyermekeknek szóló kiadványai a hazai baba-mama könyvpiac hiányzó témáihoz fordul.

Babanapló Gombos Edinától

Gombos Edina, több mint 3 éve, kislánya világra jövetele közben állította össze interaktív Babanaplóját, amely a Partvonal Kiadó gondozásában jelent meg 2008-ban. A kötet immár harmadik kiadását éli. Gombos Edina a könyv szerkesztésével párhuzamosan egy egészségügyi portálon élő internetes videóműsort vezetett, ahol Dr. Czeizel Endre mellett látta el tanácsokkal, ötletekkel a kismamákat. Jelenleg újra a TV2, valamint a TV2 női csatornájának, a FEM3-nak a műsorvezetője.

Pürékorszak, Babaétrend, Az okos baba – a kötetek szemléletmódjáról

„Lebeszélném az anyukákat arról, hogy időhiány miatt a lehető legkönnyebb megoldást válasszák, azaz boltban vásárolt készételeket adjanak a gyermekeiknek.
Én munka mellett is mindig igyekeztem megoldani, hogy legyen otthon friss, meleg étel. A babaétrendes könyvekkel az a cél, hogy minden édesanya ‒ még az is, aki nem konyhatündér ‒ tudjon a babájának egészséges, egyszerű finomságokat készíteni. A fejlesztő kötetnek is az az üzenete, hogy felesleges boltba rohanni drága játékokért. Ahogy az étrendi könyveinkben, itt is organikus szemlélet tükröződik. Elsősorban az anya, a szülők figyelmére és tudására, másodsorban a körülöttünk látható tárgyi világra van szükség gyermekünk korai fejlesztéséhez. A könyvben található gyakorlatok kétharmada bármelyik percben könnyen kivitelezhető, de akkor csináljuk jól, ha tudjuk, miért működik, milyen pszichés, motoros és egyéb fejlesztési evidencia, tudás van mögötte.”- mondta Gombos Edina.
Partvonal Kiadó