Mesés gyógyulás a Hansaplast sebtapaszaival

Tudja, hogyan segíthet Micimackó, Tigris, Hamupipőke vagy Matuka a sebek begyógyulásában? A Hansaplast gyermek sebtapaszai gondoskodnak róla, hogy az érzékeny, felhorzsolt területekre a különféle szennyeződések ne kerülhessenek rá, és a kicsik is sokkal szívesebben hordanak egy számukra készült gyermek sebtapaszt.

Minden anyuka jól tudja, hogy a gyerekkorhoz sajnos a kisebb-nagyobb horzsolások, sebek is hozzátartoznak. Ezek megfelelő fertőtlenítése és leragasztása különösen fontos a gyors és hegesedés nélküli gyógyulás érdekében. A Hansaplast gyermek sebtapaszainak népszerűsége évek óta töretlen, mert nemcsak tökéletes megoldást biztosítanak a kisebb sérülések ellátására, hanem abban is segítenek, hogy a gyógyulás folyamata vidáman teljen.

A Hansaplast gyermek sebtapaszok használatát elsősorban a 2-8 év közötti korosztálynak ajánljuk. A gyermekek a Micimackó, a Verdák és a Hercegnők legnépszerűbb mesefigurái közül válogathatnak kedvük szerint.

Néhány tipp a helyes sebtisztításhoz:

  • Az apróbb sérülések és horzsolások kezelése is fontos, ha probléma- és hegmentes gyógyulást szeretne.
  • Érdemes a vízzel történő lemosás mellett sebfertőtlenítőt, például jódot is használni.
  • A fertőtlenítés után a sérült területet fedje le Hansaplast gyermek sebtapasszal.
  • A sebtapaszt naponta cserélni kell.
  • Ha a seb területe még 24 óra elteltével is fájdalmas, duzzadt, piros, orvoshoz kell fordulni.
  • +1: A gyerekek inkább elfogadják a sebtapasz használatát, ha ők választhatják meg, melyik mesehőst ábrázoló terméket szeretnék felragasztani.

Hansaplast

EUROLEX Consulting Media & PR

Szponzorált cikk