Frisskolakezdés! – SodaStream szörpök

A nyár utolsó napjai az önfeledt játék mellett az iskolakezdésre való készülődésről szólnak. Beszerezzük a füzeteket, az írószereket, a tankönyveket pedig szép színes borítóba csomagoljuk. Ám nem csak a felszerelés összeállítására kell nagy figyelmet fordítanunk. Fontos gondoskodnunk arról is, hogy a gyermekünk az iskolában is egészségesen étkezzen és megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot igyon. Ez minden szülő számára komoly kihívást jelent, ám a gyümölcsös SodaStream szörpöknek köszönhetően a gyermekek egész nap örömmel kortyolják majd az ízletes frissítőt.

Annál is inkább, mert a kínálatban számos, a gyerekek által kedvelt ízű szörp megtalálható, így akár minden nap új ízt próbálhatnak ki. Ráadásul a SodaStream szörpök kevesebb kalóriát és cukrot tartalmaznak, mint az iskolai büfében, vagy üzletekben kapható üdítő italok.

Sőt, a steviával ízesített SodaStream szörpök mindemellett nagyon egészségesek, hiszen a stevia – amely egy dél-amerikai gyógynövény, levele 30-szor, kivonata akár 300-szor édesebb a répacukornál – nem tartalmaz kalóriát, ám vitaminokat, ásványi anyagokat és illóolajakat annál inkább. Ezeket a szörpöket a cukorbeteg gyerekek is fogyaszthatják, így nekik sem kell lemondaniuk a gyümölcsös frissítőről.

A gyerekek a finom szörpöket a strapabíró, fél literes szénsavasító palackokban örömmel viszik magukkal az osztálykirándulásra vagy akár túrázásra is. A palackok ugyanis könnyűek, nem foglalnak nagy helyet és segítségükkel bárhol, bármikor elfogyaszthatják a kedvenc üdítőjüket. Mivel az 500 és 750 ml-es szörpökből 12 vagy akár 18 liternyi frissítő készíthető, így a gyerekek sokáig élvezhetik a fenséges ízeket

A SodaStream kínálatába tartozó szörpökről a www.sodastream.hu oldalon tájékozódhat.

Sodastream

Morpho Comm.

szponzorált cikk