Nagy Gyereknapi Játék – 1.nap

Olvassa el a következő cikket és válaszoljon az írás alján feltett könnyű kérdésre!

A Motherlove Herbal Company elkötelezett híve a kizárólag organikus eredetű, tartósítószer mentes készítményeknek a kismamák és a kisgyermekek részére.

A Motherlove Herbal Company különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy forgalmazott termékeivel az édesanyáknak a legteljesebb segítséget nyújtsa a babavárás és a gyermeknevelés különböző periódusaiban.

Forgalmazott termékeink kizárólag jótékony hatású gyógynövényekből és további természetes alapanyagokból készülnek, melyek nagy hatékonyságát jelentős nemzetközi minősítések is garantálják.

Kérjük, hogy látogasson el a www.boldogmama.hu, vagy a www.motherlove.eu honlapjainkra, ahol részletes információt talál teljes kínálatunkról, a készítmények pontos hatóanyagairól és használatáról.

Bízunk benne, hogy termékeink használatával mi is hozzájárulhatunk vitalitásához, melyek révén Ön és a baba is érezni fogja majd a kiemelt gondoskodást és törődést, hogy ezt az örömteli időszakot egy egészségben teljes, egész életre szóló közös élményként őrizhessék meg.

Önfeledt pillanatokban gazdag, vidám gyermeknevelést kívánunk!

Üdvözlettel:
Lahra Kft.
a Motherlove Herbal Company képviselője

NAGY GYEREKNAPI JÁTÉK

Vegyen részt Nagy Gyermeknapi Játékunkban és nyerje meg kozmetikai csomagunkat!

(a kép illusztráció, nem a megnyerhető csomag tartalmát mutatja)

  • A kérdésünk:  Mit nem tartalmaznak a Motherlove Herbal Company termékei?
  • Válaszát: a jatek@galenus.hu címre várjuk (2013.május.19-én, éjfélig)

 
Lahra