Agresszió a családban – Hadas Krisztina riportja az RTL-en

Tipikus, vagy talán egyedi? Egy olyan történetet mutat be riportjában Hadas Kriszta, mely mélyen megrázó, és melynek áldozatai védtelen, kiszolgáltatott, szeretetre éhes gyermekek. Akik azt nem kapják meg, mire minden gyermeknek szüksége van: biztonságra.
A Forró nyomon riportjában három olyan gyermek sorsát követi nyomon a riporter, akit pszichiátertől bíróságig, egyik szülőtől a másikig hurcolnak, és közben ezredszer is el kellett mesélnie, hogy miként bántalmazták, fenyítették és kényszerítették szexuális kapcsolatra alig 12 évesen.

A 12 éves Karolina azt monda: „Én ezt el akarom felejteni. Nekem ebből elegem van. „

Kérdés, hogy az édesanyák miként hagyhatták, hogy a családi agresszió eluralkodjon felettük. Mária 12 éven keresztül – ahogy mondja – egy állattal élt együtt, és nem képes megmondani, hogy miért.

Mennyire normális, hogy egy családban mindenki támad mindenkire, és ahol a gyerekek úgy érzik, ők csupán a felnőtt-viták eszközei? A vádirat, melybe a Forró nyomon riporterének alkalma nyílt betekinteni egészen hátborzongató részleteket tartalmaz arról, hogy a kislánynak, ha igazak a vádak, mit kellett többször is elszenvednie akkor, amikor rajta és nevelőapján kívül senki sem volt a családi házban.

A riport megtekinthető szerda este fél 9-kor az RTL II-n, a Forró nyomon című műsorban.

RTL II