Sport, neked? – töltsd ki a kérdőívet!

Életmódod alapvetően meghatározza életkilátásaidat. Más szavakkal, a holnapodat a mában alapozod meg. Ahogyan ma élsz – dolgozol, pihensz, táplálkozol, szórakozol, mozogsz, stb…, akikkel és amikkel körülveszed magad – család, barátok, otthon, munkahely, stb…, mind hatással van és lesz életedre.

Gondolkoztál már azon, hogy Neked miként lehetne minőségi, tartalmas és hosszú életed? Te mennyire vagy tudatos az életmódod kérdésében? Mit teszel (vagy épp mit nem) az EGÉSZségedért?

A Tutti Fitti „mozgalma” 2009-ben indult

Eredeti célja szerint kismamáknak és kisgyermekes anyukáknak kívánt ötleteket adni a rendszeres testmozgáshoz. Azóta a megszólított nők köre kiszélesedett: immár minden egészségtudatos nőhöz szól a Tutti Fitti. Gyakorlati tippekkel szeretné segíteni azokat a nőket, lányokat és asszonyokat-, akik sok-sok teendőik mellett – vagy ezek ellenére szeretnék megőrizni esztétikus és egészséges női mi voltjukat.

A Tutti Fittinek meggyőződése, hogy a testmozgásnak felbecsülhetetlen szerepe van az egészség megőrzésében, a testi-lelki problémák megelőzésben, és a rehabilitációban. De vajon Te is igy gondoldod-e?

Töltsd ki a kérdőívet

A Tutti Fitti progjamjának kibővítéséhez illetve a meglévő tevékenységeinek újragondolásához szeretné megismerni a mai magyar lakosság sportigényeit.

Kérlek, segits nekünk, hogy tudjunk mi is segiteni Neked (és persze mindenki másnak is), hogy minél többen MOCANJUNK MEG az egészségünkért!

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével támogatod kezdeményezésünket.

Köszönettel:

 Csoba Ildikó
www.tuttifitti.hu