Rólunk

Bébik, kicsik és nagyok

Miből mennyit szabad ennem pocakosan?

Mire kell számítanom a császármetszésnél?

Hogyan szoptassak?

Eleget alszik a kisbabám?

Vajon elegendő vitaminhoz jut az óvodás gyermekem?


Segítség! Kamaszodik a gyerekem!

  • Ha benned is felmerült már  ezen kérdésekből bármelyik, jó helyen vagy!       Mi segítünk neked  gyermekgondozási, gyermeknevelési kérdéseid megoldásában!

  • A bebikkicsikesnagyok.hu a  gyógyszertárakban elérhető Bébik, kicsik és nagyok című lap online felülete.

Szerkesztési alapelveink

A bebeikkicsikesnagyok.hu szerkesztésénél nem kisebb célt tűzünk ki magunk el, mint a szakszerű és pontos gyógyszerészi tájékoztatást olvasóink számára.

Megbízható szakmai források

A bebikkicsikesnagyok.hu elkötelezett az egészséges életmód, s az ezt elősegítő tájékoztatás mellett, ezért különös hangsúlyt fektetünk írásaink megbízható, szakmai forrásaira.

Bébikről, kicsikről és nagyokról

Honlapunk segítséget nyújt az újdonsült anyáknak a várandóság hetei alatt, információkkal segíti őket a szülésben való felkészülésben és praktikus tanácsokkal szolgál a kicsivel otthon töltött időszakban. Nem feledkezünk el az óvodás korosztály testi és lelki szükségleteiről sem, s a hasonló témájú honlapokhoz képest, újdonságként a kiskamaszokkal kapcsolatos kérdésekre is odafigyelünk. Tehát 0-tól 14 éves korig követjük nyomon a gyermekek testi-lelki fejlődését, annak egészségügyi vonatkozásait.

Szakmaiság és közérthetőség

Portálunk egészségügyi szakemberek – elsősorban gyógyszerészek, gyermekorvosok, pszichológusok, dietetikusok stb. – szemszögéből igyekszik a gyermekgondozás és nevelés legelső, a fogantatás pillanatától megfogalmazódó kérdéseire hiteles és praktikus válaszokat adni a szülőknek és a nagyszülőknek. Cikkeink közérthetően, olvasmányos formában szolgálnak gyakorlati útmutatóval a mindennapi egészségügyi, gyermekgondozási és gyermeknevelési problémák megoldásában.

Dr. Szarvasházi Judit
főszerkesztő