Mesterszakács kerestetik

Ahhoz, hogy a családod mesterszakácsa legyél, nem csak jó receptekre van szükség! Nagyon fontos például, hogy tisztában legyél bizonyos konyhai fogásokkal és nem baj ha jártas vagy az ételek élettani hatásának tárgykörében is! Meg ne ijedj! Itt egy könyv, amiből mindezt elsajátíthatod! 

Kerekes Judit doktornő Jó étel, jó élet című könyve 3 nagyon fontos területen fogalmaz meg elengedhetetlen ismereteket és tartalmaz lényeges tudnivalókat az édesanyák számára.

1. Alapok – ezt jegyezd meg!

Családunk várva-várt új tagja vagy óvodás gyerekünk (0-tól 3 éves korig) vajon mit egyen, hogy az fejlődését szolgálja? Dr. Kerekes Judit mintaétrendekkel és hasznos tudnivalókkal (pl. a tápanyagokról, a különböző folyadéktípusokról, gyerekeknek ajánlott élelmiszerekről) segíti könyve első részében a kezdő háziasszonyokat és a tudatos édesanyákat.

2. Receptek a babának és a családnak

A Jó étel, jó élet című könyvben, a gyermekorvos szerző, majdnem 600 receptet is összegyűjtött, amelyek mindegyik figyelembe veszi a bébik, a kicsik és a nagyok tápanyagigényeit is!

Kattints a képre és nézz bele a könyvbe!

Ezen az oldalon a gyógyteakészítés alapjaival ismerkedhetünk meg.

3. Így etesd a kicsit, ha beteg

Táplálkozási kézikönyvünkben sorra vesszük, milyen gyógy- és fűszernövények kerülhetnek a gyerekek étrendjébe, illetve hogyan kell a táplálkozással segíteni a hasmenéses, vagy éppen székrekedéses, meghűléses gyermek gyógyulását. Sajnos manapság egyre több kicsi szenved valamilyen örökletes anyagcsere-betegségben (tehéntej-allergia, laktóz-érzékenység, tojás-allergia stb.), a mely betegségek étrendi kiegészítő kezelésével foglalkozik a Jó étel, jó élet című könyv 3. része.

BtrNm