Ismerd meg a Gyermeked a személyi edződ szerzőjét

Ismerjétek meg Csoba Ildikót!

Angol–testnevelés szakos tanár vagyok, két kisgyermek anyukája. Kisgyerekkorom óta sportolok, egykor versenyszerűen teniszeztem, ma hobbiként űzök többféle sportot is (úszás, futás, tenisz, lovaglás, bicajozás, tai-chi).

​Mint testnevelő, teniszoktató, tenisz játékvezető és egykori sportoló, szeretnék segíteni azoknak a fiatalabbaknak és idősebbeknek –nemcsak anyukáknak-, akik úgy gondolják, a mozgással szeretnének egészségesebbé válni.

Személyes tapasztalataim és szaktudásom alapján indítottam el a Tutti Fitti „mozgalmat”, amelynek legfontosabb célja közvetíteni a „mozgás értékét”.

​Általános tornát és teniszedzéseket tartok, illetve konzultációs lehetőséget kínálok az otthonsportolásra.

Rendszeresen megjelenő cikkeimmel, blogommal, kiadványaimmal, és könyvemmel (Gyermeked a személyi edződ) arra szeretném biztatni nő társaimat, hogy az otthon, a házimunka és a gyermekgondozás-nevelés közben is fordítsanak figyelmet testi-lelki fittségükre, regenerálódásukra.

Hiszek abban, hogy a sport olyan pluszt képes adni nekünk, ami segítségével képesek tudunk nőknek maradni. Helyt állni az háziasszony, édesanya, feleség szerepben is.

Csoba Ildikó