Nagy segítség a kicsiknek

Hogyan lesz a Gyermekrohamkocsiból Gyermekrohamcsoki? Vegyünk alapul egy 14 éve működő Gyermekrohamkocsit, adjunk hozzá egy méltán világhírű chocoMe táblát, keverjük bele Mentő Mártont, majd a megkapott masszát ízesítsük eper, feketeszeder, pirosribizli, vagy málna, meggy, vörösáfonya darabkákkal, vagy keverjünk bele egy kis pekándiót, mandulát és Brontei pisztáciát. Ha készen van a mennyei csokitábla, tegyünk rá egy chocoMe logót, tegyük rá Mentő Mártont, és máris megvásárolhatóak a világ legfinomabb Gyermekrohamcsokijai!

A nemzetközi díjakat, elismeréseket is besöprő chocoMe a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot támogatja egy éven keresztül a 3 legkedveltebb Mentő Mártonos csokoládék értékesítésével.

Hogy találhatott egymásra e két terület?

Mikor megkérdeztük Mészáros Gábort, a chocoMe megálmodóját, mitől érzi magát sikeresnek, a következő válaszai voltak: “Vízió, akarat, szenvedély” együttes megvalósítása!

Mitől tud működni hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija több mint 14 éve?

“Vízió, hogy a hazai gyermekmentést megfelelő színvonalúra emeljük, akarat, hogy ezt véghez is tudjuk vinni, szenvedély, hogy szívvel lélekkel végezzük munkánkat, és elhivatottság, hogy minden körülmény között segíteni tudjunk a bajbajutott kicsiken – említette dr. Goschler Ádám a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Orvos Igazgatója.

A Gyermekrohamcsokik megvásárlásával támogatja a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot, a Gyermekrohamkocsi és a Gyermek-Mentőorvosi kocsik működését!

Idén Karácsonykor ajándékozzon duplán! Tegyünk közösen a hazai gyermekmentésért kérte Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa.

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány